Service Woningbouw


Onderhoud

De wereld van service en onderhoud is de laatste jaren duidelijk in een ander daglicht komen te staan. Lag de nadruk bij veel bedrijven vroeger vooral op het installatieproject op zich, tegenwoordig zien we steeds meer dat er intensief aandacht wordt besteed aan onderhoud en beheer. Goed onderhoud is van levensbelang voor uw apparatuur. Kemkens garandeert u periodieke onderhoudsservice door de beste vakmensen. Zij zorgen voor een optimale afstemming, ter voorkoming van storingen of slijtage van uw apparatuur. Dit is beter voor het rendement, voor het milieu, veiligheid en natuurlijk ook voor financieel gewin.
 

Verschillende contractvormen

Voor de service en onderhoud van verwarmings- en warmwatertoestellen bieden wij diverse onderhoudscontracten aan. Deze variëren in prijs en dekking. Met deze contracten bent u verzekerd van periodiek onderhoud. Indien u tussentijds een monteur nodig heeft, kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw storing melden.
 

Service callcenter

De praktijk opgeleide vaste service planners opereren vanuit een centraal callcenter. Ondersteund door een actueel automatiseringssysteem, gebaseerd op datacommunicatie, zijn de serviceplanners in staat de storingsmelding direct door te geven aan de juiste monteur. Met dit systeem bieden wij zekerheid en een efficiëntie vorm van bediening. controle en preventief onderhoud.
 

Opleidingscentrum

Een ander facet is ons eigen opleidingscentrum. Hier trainen we onze eigen monteurs, maar er kunnen ook seminars en workshops worden georganiseerd om uw medewerkers "bij te spijkeren".

Met andere woorden: wat u ook verlangt van uw serviceorganisatie, Kemkens geeft er moeiteloos invulling aan.

© 2016 Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.