Erkenningen en Certificering

Werken met Kemkens betekent dat u mag rekenen op kwaliteit en service. Om dit te waarborgen investeren wij in belangrijke branchegerichte certificaten.
Door middel van onderstaande certificering borgen wij onze kwaliteit:

 

 

Het kwaliteitsmanagementsysteem van Kemkens is al jaren ISO 9001 gecertificeerd. Wij optimaliseren onze processen en dienstverlening voortdurend. Zo beschikt Kemkens over een gestroomlijnd klachten- en dienstenontwikkelingsproces. We streven naar een klanttevredenheid die minimaal met een 8 beoordeeld wordt. Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen.

 

 

Veiligheid en kwaliteit staan bij Kemkens voorop. Dat vinden wij niet alleen, dat hebben wij ook gewaarborgd. Kemkens is VCA- gecertificeerd!
VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is bedoeld om VCA medewerkers veiliger te laten werken en het aantal ongelukken te verminderen. Het VCA-certificaat geeft aan dat wordt voldaan aan eisen omtrent veiligheid, arbeidsomstandigheden (arbo) en milieu.  Al onze mensen beschikken over een VCA-certificaat en alle reguliere veiligheidsmiddelen. Ze kunnen daarom adequaat handelen bij onveilige situaties en dit tijdig signaleren.


 

Kemkens is gecertificeerd conform BRL6000. Hiermee voldoen wij aan de eisen uit het Waterleidingbesluit. Onze adviseurs zijn getraind op het gebied van legionellapreventie, drinkwaterinstallaties en monsterneming.

 

Kemkens is SCIOS-gecertificeerd. Alle werkzaamheden worden gedaan volgens de strenge eisen van het SCIOS-certificatiesysteem met betrekking tot rendement, veiligheid en milieubelasting.

© 2016 Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.